Nicuşor Dan: Continuăm realizarea de marcaje rutiere în zone în care acest lucru nu s-a mai făcut de ani de zile

Nicuşor Dan anunţă că Primăria Capitalei continuă realizarea de marcaje rutiere în zone în care acest lucru nu s-a mai făcut de ani de zile, astfel că echipele Administraţiei Străzilor Bucureşti (ASB) au lucrat zilele trecute pe Splaiul Independenţei – pod Izvor, bd. Camil Ressu, bd. Basarabia, şoseaua Industriilor, şoseaua Colentina şi şoseaua Andronache.

”Continuăm realizarea de marcaje rutiere în zone în care acest lucru nu s-a mai făcut de ani de zile. Echipele Administraţiei Străzilor Bucureşti (ASB) au lucrat zilele trecute pe Splaiul Independenţei – pod Izvor, bd. Camil Ressu, bd. Basarabia, şoseaua Industriilor, şoseaua Colentina şi şoseaua Andronache”, anunţă primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan afirmă că, în ultimii doi ani, a prioritizat lucrările de semaforizare şi semnalizare rutieră.

Foto: Facebook / Nicusor Dan

S-a ținut cont de sesizările cetățenilor

”De la preluarea mandatului, am investit peste 33 de milioane de lei pentru marcaje rutiere, în timp ce în anii 2019 şi 2020 nu a fost alocat nici măcar un leu la acest capitol. În ceea ce priveşte semaforizările, am investit 31 de milioane de lei, de 3 ori mai mult faţă de ultimii doi ani din administraţia trecută, când s-au efectuat lucrări în valoare de doar 9 milioane de lei”, a spus el.

Edilul a menţionat că la realizarea marcajelor s-a ţinut cont atât de sesizările venite din partea cetăţenilor, cât şi de constatările din teren ale echipelor ASB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati