Nicuşor Dan, despre cazul Şoşoacă: „Nu pare deloc rezonabil ca cineva care poate să candideze la europarlamentare să nu poată la prezidenţiale”

Primarul Nicuşor Dan a afirmat, luni, în legătură cu decizia Curţii Constituţionale a României de interzicere a candidaturii Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale că, de principiu, nu pare deloc rezonabil ca cineva poate candida la europarlamentare şi probabil la parlamentare să nu poată să candida la alegerile prezidenţiale.

  • „Decizia BEC pare simplă, după decizia CCR. Pe decizia CCR aşteptăm motivarea. De principiu, nu pare deloc rezonabil ca cineva care poate să candideze la europarlamentare şi, probabil, la parlamentare, să nu poată să candideze la alegerile prezidenţiale”, a spus edilul general, în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, el a precizat că PSD şi-ar dori ca preşedintele AUR, George Simion, să intre în turul doi al alegerilor pentru Preşedinţia României. ”E o chestiune de sociologie”, a spus edilul Capitalei.

Curtea Constituţională a respins candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale şi urmează să publice zilele următoare motivarea acestei decizii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati