Nicuşor Dan, despre comasarea alegerilor: ”Cred că nu este normal pentru democraţie”

0
58
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că nu este normal pentru democraţie ca două alegeri total diferite, cum sunt cele europarlamentare şi cele locale, să fie comasate, aşa cum ar intenţiona să facă PSD şi PNL.

Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre faptul că PSD şi PNL negociază comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, scrie news.ro.

  • “Eu cred că nu este normal pentru democraţie ca două alegeri total diferite să fie comasate. Pentru că în alegeri locale discutăm de nişte probleme locale ale oamenilor şi ei trebuie să fie informaţi de diverşi candidaţi pe poziţii de primari, pe poziţii de consilieri locali, de soluţiile pe care le au, în alegerile europarlamentare, vorbim de cu totul şi cu totul alte subiecte. Şi nu e logic ca aceste subiecte să interfereze”, a afirmat Nicuşor Dan.

El a adăugat că alegerile sunt modul în care cetăţenii îşi exprimă opinia cu privire la direcţia în care merge localitatea sau ţara în care locuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.