Nicușor Dan, despre pregătirile pentru sezonul rece: ”Avem 4 șantiere deschise mari. Cel din Ferentari este la 9 km, Berceni – 2 km, Pantelimon – 1 km, zona Mihalache-Amzei – câteva sute de metri”

Edilul Nicușor Dan a făcut precizări, joi, cu privire la pregătirile Primăriei București pentru sezonul rece.

Primarul Capitalei a spus că în prezent sunt deschise patru șantiere mari pentru reabilitarea rețelei de energie termică, cel din Ferentari având 9 km, Berceni – 2 km, Pantelimon – 1 km, zona Mihalache-Amzei – câteva sute de metri.

Primarul a mai spus că lucrările vor continua și în timpul iernii pe racorduri:

”În afară de montarea suportului și modulelor, Termoenergetica asigură racordarea termocentralelor, de asemenea se fac verificări la instalația de gaz și se reabilitează un puț prin care se alimentează apa care va fi folosită pentru această centrală. Unde suntem cu lucrările cu energia termică:

  • Avem 4 șantiere deschise mari. Cel din Ferentari – 9 km, Berceni – 2 km, Pantelimon – 1 km, zona Mihalache-Amzei – câteva sute de metri. Termoenergetica a reabilitat bucăți de 8 kilometri. Am avut o discuție cu societățile care au atribuite contractele. Pe așa numitele racorduri vom intra și în această iarnă. Se pot pune peste iarnă conductele de provizorat”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati