Nicuşor Dan, despre scrutinul din 9 iunie: ”Alegerea este între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, marţi, că scutinul din 9 iunie reprezintă, pentru bucureşteni, ”alegerea este între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici şi a mafiei imobiliare”. 

”Pe 9 iunie avem alegeri locale. Alegerea este între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici şi a mafiei imobiliare”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul general Nicuşor Dan.

Acesta face apel la oamenii ”oneşti” din Capitală.

  • ”Suntem prea mulţi oameni oneşti în Bucureşti să nu câştigăm. Vă mulţumesc”, a mai scris primarul general.

În clipul video care însoţeşte mesajul, Nicuşor Dan afirmă că a „scos primăria din faliment”

”În trei ani, am scos primăria din faliment. Am schimbat 110 kilometri de termoficare, mai mult decât administraţia PSD în 12 ani. Am terminat, după 48 de ani, staţia de epurare de la Glina şi, în sfârşit, canalizările noastre nu mai poluează Dunărea şi Marea Neagră”, afirmă Nicuşor Dan.

”Am oprit mafia imobiliarî care ar fi sufocat şi mai mult oraşul”, a adăugat primarul general.

Acesta susţine, însă, că ”alegerile din 9 iunie sunt despre mai mult decât conducte şi tramvaie”: ”Sunt despre valori, acele valori care să-i facă pe copiii noştri sî vrea să trăiască în Bucureşti şi în România”.

Nicuşor Dan candidează ca independent, cu susţinerea Alianţei Dreapta Unită şi a REPER.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati