Nicușor Dan, despre sondajul care îl dă câştigător pe Cristian Piedone la Primăria Capitalei: ”O să vedem la vot, bineînţeles”

Primarul Nicuşor Dan a declarat, marţi, cu privire la sondajul care îl dă câştigător pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, că sunt mai bine de zece săptămâni de campanie preelectorală şi electorală, timp în care oamenii pot să se informeze.

”O să vedem la vot, bineînţeles. Mai avem mai bine de 10 săptămâni de campanie preelectorală şi electorală, oamenii au timp să se informeze despre fiecare dintre candidaţi. Rămân optimist”, a spus primarul Capitalei, potrivit news.ro.

Cu privire la candidatul PSD, medicul Cătălin Cîrstoiu, primarul a afirmat că este optimist că ”bucureştenii se vor informa, vor compara ce am făcut noi într-o administraţie de trei ani, faţă de ce a făcut administraţia PSD în cei 12 ani anteriori, şi vor vota în cunoştinţă de cauză”.

Un sondaj făcut de Avangarde la comanda Digi24 arată că dacă duminică ar fi alegeri, bucureștenii ar vota Cristian Popescu Piedone cu 44%, Nicușor Dan – 27%, Cătălin Cîrstoiu – 16%, Mihai Enache (AUR, 10%).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati