Nicuşor Dan, după întâlnirea cu reprezentanţii Companiei Municipale Parcuri şi Grădini: Salariile angajaţilor sunt plătite la zi, însă companiile municipale vor fi desfiinţate

0
75
Facebook / Nicusor Dan

Primarul general Nicuşor Dan s-a întâlnit cu reprezentanţii Companiei Municipale Parcuri şi Grădini şi a precizat că salariile angajaţilor sunt plătite la zi, însă companiile municipale vor fi desfiinţate.

Dan menționează că angajații companiilor municipale înființate de fostul primar Gabriela Firea nu trebuie „să se mai lase amăgiți” că se va reveni asupra deciziei de desființare a companiilor.

Angajaţii sunt încurajaţi să se înscrie la concursurile pe care le va organiza ALPAB

De asemenea, edilul Capitalei i-a încurajat pe aceştia să se înscrie la concursurile pe care ALPAB le va organiza, pentru a se angaja acolo unde vor trece aceste servicii după desfiinţarea companiei.

„Am avut azi (vineri – n.r.) o întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor Companiei Municipale Parcuri şi Grădini. La această companie, salariile sunt plătite la zi. Însă, din cauza dezinformărilor la care sunt supuşi permanent, aveau senzaţia că nu îşi vor primi salariile pentru perioada cât va mai funcţiona Compania.
Aceste companii municipale vor fi desfiinţate şi nu este bine ca oamenii să se mai lase amăgiţi că vom reveni asupra acestei decizii. I-am încurajat, aşa cum am spus de mai multe ori, să se înscrie la concursurile pe care ALPAB le va organiza, pentru a se angaja acolo unde vor trece aceste servicii după desfiinţarea companiei. De altfel, pentru a nu mai exista o stare de tensiune şi dezinformare, am decis ca în prima şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti să retragem delegarea acestor servicii ale Primăriei către companie.
Pentru cine nu este la curent cu risipa care s-a făcut de către fosta administraţie, serviciile Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement au fost transferate în anul 2018 către 3 companii municipale: Compania Parcuri şi Grădini, Compania Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde şi Compania Agrement Bucureşti. Rezultatul acestor delegări a fost creşterea cheltuielilor Primăriei Capitalei cu 30%”, a scris Nicuşor Dan vineri pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.