Nicuşor Dan, după semnarea contractului pentru realizarea drumurilor radiale: Cel mai ambiţios proiect de infrastructură rutieră al acestui deceniu

0
290

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi, după semnarea contractului pentru realizarea drumurilor radiale, că este cel mai ambiţios proiect de infrastructură rutieră al acestui deceniu pentru Bucureşti, care prevede realizarea a 96 de kilometri de drumuri radiale, cu 33 noduri rutiere.

”Am fost azi la Ministerul Transporturilor pentru semnarea Protocolului de colaborare dintre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti în vederea realizării celor 10 drumuri radiale din Bucureşti, care vor face legătura cu viitoarea autostradă de centură. CNAIR şi ADIZMB au convenit să lucreze împreună pentru a pune în aplicare proiectul european care se va depune în perioada următoare şi care vizează proiectarea drumurilor radiale conexe autostrăzii de centură”, a scris Nicuşor Dan.

Primarul general afirmă că este ”cel mai ambiţios proiect de infrastructură rutieră al acestui deceniu pentru Bucureşti”.

Proiectul prevede realizarea a 96 de kilometri de drumuri radiale, cu 33 noduri rutiere, prin care principalele şosele ale Capitalei vor fi legate direct de autostrada de centură pentru a fluidiza traficul rutier în Bucureşti şi pentru a genera dezvoltare în regiunea metropolitană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.