Nicușor Dan face o promisiune bucureștenilor care îngheață în case: iarna viitoare va fi mult mai bună

Nicușor Dan susține că ”iarna următoare nu va fi perfectă, dar va fi mult mai bună”, din punct de vedere al termoficării, în București.

Invitat la Insider Politic, Nicușor Dan a susținut că în acest an vor fi înlocuiți 53 de kilometri de conductă de termoficare, în București.

”Am deschis deja un șantier cu Energetica (Compania Municipală Energetica Servicii SA – n.red.). Pentru că există voință politică să rămână această companie.
Și am pus în dezbatere caietele de sarcini pentru restul lucrărilor”, a spus Nicușor Dan, duminică, la emisiunea Business Insider de la Prima TV, scrie news.ro.

Nicușor Dan a reamintit, de asemenea, că are de gând să instaleze ”o centrală provizorie, adică niște cazane cu apă fierbinte, în locul fostului CET Titan, astfel încât zona de est a Bucureștiului să fie alimentată mai ușor.

În această iarnă, apa a fost livrată în cele mai multe cazuri din CET Sud și a fost nevoie să străbată kilometri întregi, prin conducte găurile. Drept urmare, în zona Colentina n-a fost mai deloc nici căldură, nici apă caldă”, a precizat Nicușor Dan.

”E o discuție care trebuie făcută. Evident că centralele de aparatment poluează mult mai mult decât cea comună. Eu mi-aș dori ca într-un interval de 10 ani, toți din București să se alimenteze de la rețeaua noastră”, a spus Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati