Nicușor Dan i-a retras atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu: ”Este ilogic ca viceprimarul să fie simultan și în opoziție cu Primarul General”

Primarul Nicuşor Dan i-a retras, marţi, principalele atribuţii executive ale viceprimarului general al Bucureştiului, liberalul Stelian Bujduveanu. Edilul general spune că PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD: ”Este ilogic ca viceprimarul să fie simultan și în opoziție cu Primarul General”

Primarul General, Nicușor Dan, i-a retras astăzi, 20 martie, principalele atribuții executive ale Viceprimarului General al Capitalei, Stelian Bujduveanu (PNL).

”Timp de trei ani, a existat o majoritate de dreapta în Consiliul General al Municipiului București, formată din PNL, USR și PMP.

  • Acum PNL a decis să formeze o altă majoritate alături de PSD care nu se mai potrivește cu poziţia pe care domnul Viceprimar PNL o avea. Este ilogic ca viceprimarul să fie simultan și în opoziție cu Primarul General și să lucreze în aparatul de specialitate al Primarului”, a declarat Primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a coordonat până în prezent domenii precum transporturile, patrimoniul, relația cu Administrația Străzilor București și Societatea de Transport București, atribuții care au fost preluate de Primarul General.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati