Nicuşor Dan: Începe curăţenia de primăvară în parcuri, spaţii verzi şi aliniamente stradale din Bucureşti – FOTO

Primăria Capitalei începe curăţenia de primăvară în parcuri, spaţii verzi şi aliniamente stradale din Bucureşti, a anunţat edilul Nicuşor Dan.

El a scris, vineri, pe Facebook, că se face curăţenie şi se repară mobilierul urban şi că Primăria Capitalei a început cu parcul Izvor şi urmează parcurile Carol I şi Tineretului.

Nicuşor Dan a punctat că Municipalitatea reface şi locurile de joacă din Grădina Cişmigiu, iar Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a transmis în SEAP documentaţia de atribuire pentru modernizarea acestora.

Totodată, el a spus că Primăria Capitalei, prin ALPAB, împreună cu Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti vor planta, sâmbătă, 70 de arbori pe aliniamentul râului Dâmboviţa, în zona dintre Podul Mihai Bravu şi Podul Nicolae Grigorescu, eveniment la care participă 50 de voluntari.

Nicuşor Dan a adăugat că proiectul de plantare şi îngrijire al arborilor de pe aliniamentul râului Dâmboviţa face parte din programul „România plantează pentru mâine”, cea mai mare iniţiativă de plantare finanţată din fonduri private din România.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati