Nicuşor Dan: Intervenim în parcurile din Capitală pentru a ne bucura de spaţii verzi curate şi îngrijite – FOTO

Primarul Nicuşor Dan anunţă, vineri, într-o postare pe Facebook, mai multe lucrări în parcurile din Bucureşti, precizând că scopul este acela de ”a ne bucura de spaţii verzi curate şi îngrijite”.

  • El precizează că va fi curăţat braţul lacului din Parcul Carol I, care,” în perioadele cu temperaturi ridicate, capătă un aspect neplăcut”. De asemenea,  vor fi plantaţi copaci atât în Parcul Carol, cât şi în Cişmigiu. Au fost totodată îndepărtaţi arborii uscaţi din Parcul Tineretului şi din Herăstrău.
”Intervenim în parcurile din Capitală pentru a ne bucura de spaţii verzi curate şi îngrijite. În această perioadă curăţăm braţul lacului din Parcul Carol I, o zonă extrem de colmatată, care, în perioadele cu temperaturi ridicate, capătă un aspect neplăcut”, afirmă primarul general
  • Bucureştenii au reclamat în repetate rânduri, postând imagini pe reţelele sociale, starea parcurilor şi mai ales a Cişmigiului, aflat vizavi de sediul Primăriei Capitalei.
Conform lui Nicuşor Dan, are loc o intervenţie cu un utilaj amfibiu multifuncţional pe braţul adiacent insulei, îndepărtându-se astfel mâlul acumulat astfel că este asigurat accesul ambarcaţiunilor de agrement, iar apa are un aspect mai curat.
Foto: Facebook / Nicusor Dan

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati