Nicușor Dan, la aniversarea Bucureștiului: Sper să reușim să transformăm Capitala României într-un oraș prietenos, în care să ne dorim cu toții să trăim

Primarul general, Nicușor Dan, a transmis, marți, un mesaj la împlinirea a 563 de ani la prima atestare documentară a Bucureștiului. El speră că va reuși să transforme Capitala într-un „oraș prietenos, dezvoltat în armonie cu trecutul, în care să ne dorim cu toții să trăim”.

„Bucureștiul împlinește astăzi 563 de ani de la prima atestare documentară. Iubesc acest oraș pentru istoria sa, pentru clădirile și monumentele care s-au încăpățânat să reziste veacurilor și vremurilor, nu de puține ori nemiloase. Îmi place acest oraș pentru că mustește de viață în zilele și serile de vară când străzile sunt deschise”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Acesta menționează că teatrele, parcurile monumente istorice, Delta din inima orașului, cafenelele și ceainăriile sunt doar câteva dintre atracțiile care dau farmec Capitalei.

Foto: Facebook / Nicusor Dan

„Mai presus de toate însă, Bucureștiul este casă pentru milioane de oameni indiferent de rădăcinile lor, de vârsta, de sex, de religie sau de convingeri. Ei sunt cei care muncesc aici zi de zi și care merită astăzi urările de «La mulți ani!».

Sper ca împreună să reușim să transformăm Capitala României în ceea ce ne dorim cu toții să fie: un oraș prietenos, dezvoltat în armonie cu trecutul, în care să ne dorim cu toții să trăim”, încheie Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati