Nicușor Dan, la Târgul de Crăciun: M-a bucurat faptul ca foarte mulţi oameni, bucureşteni şi turişti deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii

0
539
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Nicuşor Dan anunță că a vizitat Târgul de Crăciun unde s-a bucurat să vadă că foarte mulţi oameni, bucureşteni şi turişti, au venit la deschidere în ciuda ploii.

  • „Pe toată perioada Târgului cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradiţională şi de produsele artizanale ale meşterilor prezenţi la târg, iar cei mici au la dispoziţie o serie de activităţi în parcul de distracţii cu patinoar, carusel şi cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălţime de 36 de metri”, a adăugat edilul.
„Am vizitat în această seară Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 din Piaţa Constituţiei şi m-a bucurat faptul ca foarte mulţi oameni, bucureşteni şi turişti deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii. Pe toată perioada Târgului cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradiţională şi de produsele artizanale ale meşterilor prezenţi la târg, iar cei mici au la dispoziţie o serie de activităţi în parcul de distracţii cu patinoar, carusel şi cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălţime de 36 de metri”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
  • Acesta a reamintit că „evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu TVR”.
„Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie”, a mai spus Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.