Nicușor Dan, luat în vizor de Cîțu. Premierul vrea analiză la PMB legată de implicarea spitalelor subordonate în combaterea pandemiei

Florin Cîțu vrea analiză și la Primăria Capitalei, legată de implicarea spitalelor subordonate în combaterea pandemiei și în gestionarea valului 4. Aceste spitale nu sunt în subordinea Ministerului Sănătății.

Premierul le-a cerut marți ministrului Sănătății și șefului Departamentului pentru Situații de Urgență să facă o analiză a modului în care Primăria București, condusă de Nicușor Dan, s-a implicat cu spitalele din subordine în gestionarea valului 4 al pandemiei de coronavirus.

”În Capitală este nevoie, domnule Arafat, să lucraţi şi dumneavoastră, să vă implicaţi foarte mult, unde putem operaţionaliza rapid paturi, ş.a.m.d. Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei cu spitalele din subordine. Vreau o analiză a modului în care spitalele subordonate Primăriei București s-au implicat, pentru că ele nu sunt în subordinea Ministerului Sănătății.

Cred că ar trebui să avem astăzi, ar fi bine dacă se poate, cel mai târziu mâine o situaţie pentru Bucureşti. Un plan pentru Bucureşti cu secţii ATI pentru COVID, paturi libere şi un plan, în cazul în care situaţia în Bucureşti se înrăutăţeşte, avem nevoie şi de un plan ca să ştim până unde putem merge cu numărul de locuri la secţiile ATI”, a cerut Cîțu într-o videoconferință cu prefecții, scrie G4Media.ro.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati