Nicuşor Dan: Lucrările la Podul Mare din Parcul Cişmigiu continuă și în sezonul rece

0
203
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că proiectul care vizează reabilitarea Podului Mare din Parcul Cişmigiu este executat în proporţie de peste 80%, iar lucrările continuă şi în sezonul rece.

„Continuă lucrările în Parcul Cişmigiu chiar şi în sezonul rece. Proiectul care vizează reabilitarea Podului Mare este executat în proporţie de peste 80%, în prezent fiind realizate lucrări care nu sunt influenţate de temperaturile scăzute precum: montarea pietrei cubice, realizarea cofrajelor pentru rigole ape pluviale şi finalizarea elementelor decorative în atelier. Potrivit contractului, proiectul urmează a fi finalizat în luna martie 2023.

Totodată, am realizat expertiza Podului de Nuc şi vom demara anul viitor, prin ALPAB, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, lucrările pentru consolidarea şi reabilitarea acestuia”, a scris, joi, edilul general, pe Facebook.

El a menţionat că, pe parcursul ultimei luni, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement a înlocuit peste 100 de indicatoare şi plăcuţe informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.