Nicușor Dan: Lucrările la rețeaua de termoficare în zona Olteniței – Constantin Brâncoveanu sunt în grafic – FOTO

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că lucrările la rețeaua de termoficare în zona Șoseaua Olteniței – Bulevardul Constantin Brâncoveanu, demarate în luna mai, „sunt în grafic”.

Astfel, Nicușor Dan precizează că lucrările de modernizare a sistemului de termoficare pe șantierul deschis în zona Șos. Olteniței – Bd. Constantin Brâncoveanu sunt în grafic.

Potrivit sursei citate, până în acest moment au fost înlocuite conducte pe o lungime de 1,6 kilometri, dintre care 650 de metri au fost dați deja în exploatoare.

Foto: Facebook / Nicusor Dan

”Aceste lucrări din Sectorul 4 corespund Obiectivului 5 – Magistrala Progresu Berceni. Obiectivul 5 are o lungime totală de 7,8 kilometri. Lucrările au fost demarate în luna mai a acestui an și sunt executate de Asocierea dintre Construcții Erbașu și Consix Construcții SRL”, mai spune edilul Capitalei.

Lucrările vor continua și pe parcursul sezonului rece

Lucrările de modernizare a sistemului de termoficare vor continua și pe parcursul sezonului rece, completează primarul general.

  • Acesta menționează că lucrările nu vor afecta furnizarea cu apă caldă și căldură pentru bucureștenii care locuiesc în zona Șos. Olteniței – Bd. Constantin Brâncoveanu, întrucât se vor instala țevi de provizorat și se vor înlocui doar racordurile, conducte de dimensiuni mai mici.
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Termenul de execuție este de 12 luni, iar investiția valorează 33 de milioane de lei (fără TVA).

„În acest moment, avem deschise în Capitală 4 mari șantiere pentru reabilitarea rețelei de termoficare pe o lungime totală de aproximativ 44 km, în zone precum Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Șoseaua Pantelimon, Bd. Constantin Brâncoveanu”, conchide Nicușor Dan.

Foto: Facebook / Nicusor Dan

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati