Nicuşor Dan, mesaj pentru Grindeanu: ”Bucureştiul nu e ţinut în spate de nimeni. Bucureştenii produc mult peste media naţională”

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan i-a transmis ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu că „Bucureştiul nu e ţinut în spate de nimeni! Nici de Timişoara, nici de Iaşi, nici de alte oraşe sau judeţe”.

  • El a adăugat că „bucureştenii produc mult peste media naţională, dar, cu toate astea, administraţia locală din Bucureşti nu primeşte atât cât ar trebui să primească pentru nevoile Capitalei” şi că aceasta este realitatea, acuzând că PSD e în continuare un partid anti-Bucureşti.

”În atenția ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu:

Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe sau județe. Dimpotrivă, Bucureștiul e cel care contribuie la susținerea celorlalte regiuni ale țării, iar asta e firesc pentru dezvoltarea României.

Cu 10% din populația țării, Bucureștiul produce aproximativ un sfert din PIB-ul României. Deci bucureștenii produc mult peste media națională, dar, cu toate astea, administrația locală din București nu primește atât cât ar trebui să primească pentru nevoile Capitalei. Asta e realitatea, iar dincolo de asta mai constat că PSD e în continuare un partid anti-București.”, s scris edilul pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati