Nicuşor Dan: Modernizarea sistemului de termoficare avansează. A fost realizată proba de presiune pe un tronson de conductă nouă de pe Calea Dorobanţilor

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 m de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanţilor, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp.

  • „Modernizarea sistemului de termoficare din Capitală avansează. A fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 m de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanţilor, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp. Aceasta se adaugă celor 1.500 m conductă preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, schimbată de Compania Municipală Energetica Servicii în ultimele două luni, într-o zonă în care nu au mai fost înlocuite ţevile de termoficare de peste 30 de ani”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
Edilul a adăugat că, începând de iarna viitoare, locuitorii blocurilor şi instituţiilor din zona Calea Dorobanţilor nu vor fi afectaţi de lipsa apei calde şi a căldurii.
  • „Investiţia face parte din Obiectivul 4 Magistrala II-III Grozăveşti, cu o lungime totală de 11 km. Pe parcursul desfăşurării lucrărilor de modernizarea a reţelei de termoficare, Compania Municipală Energetica Servicii instalează conducte provizorii, astfel încât nu este afectată furnizarea apei calde”, a completat Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati