Nicușor Dan: Ne pregătim pentru „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană 2024”.

1
61

Primăria Capitalei se pregătește pentru „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană 2024”. Cel mai popular și amplu eveniment outdoor al Capitalei va începe pe 27 aprilie și se va încheia pe 13 octombrie, anunță, pe Facebook, primarul Nicușor Dan.

„Suntem la faza discuțiilor tehnice – stabilim locațiile exacte în care va avea loc evenimentul și punem la punct toate detaliile organizatorice. Timp de 25 de weekenduri, vom fi prezenți în centrul orașului, pe Calea Victoriei, dar și în cartiere, în toate sectoarele.

Ne dorim să reclădim spiritul de comunitate și să aducem cultura în stradă, mai ales că anul trecut oamenii au fost încântați de proiect – s-au înregistrat peste un milion de participanți, locuitori ai Capitalei și turiști”, a spus Nicușor Dan.

„Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București și CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.