Nicuşor Dan: Pasajul Basarab va fi expertizat, iar ulterior reparat

0
173
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru expertiza tehnică a Pasajului Basarab, iar după finalizarea sa acesta va putea fi preluat de Administraţia Străzilor şi va fi reparat.

„Recepţia finală a Pasajului Basarab, amânată de administraţiile municipale de până acum, este tot mai aproape de realizare. Am atribuit contractul pentru expertiza tehnică a acestui obiectiv atât de important, dat în folosinţă de mai bine de 10 ani. După finalizarea acesteia, pasajul va putea fi preluat de Administraţia Străzilor şi va fi, în sfârşit, reparat şi administrat”, a scris Nicuşor Dan, luni, pe Facebook.

Potrivit edilului general al Capitalei, contractul a fost atribuit companiei Betarmex SRL, singura care a depus ofertă, la o valoare de 248.500 de lei fără TVA.

Nicuşor Dan a precizat că expertiza va analiza modul de respectare a proiectului, calitatea materialelor folosite, a execuţiei lucrărilor şi starea tehnică a construcţiei, în conformitate cu reglementările în vigoare.

El a menţionat că expertiza se va finaliza cu un raport care va cuprinde soluţii pentru remedierea eventualelor deficienţe, prioritizarea lucrărilor de reparaţii şi/sau reabilitare, în funcţie de urgenţa executării acestora.

Durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.