Nicușor Dan, pe poziții pentru alegerile locale din 2024: se vede din nou candidatul partidelor de dreapta pentru funcția de edil al Capitalei

Nicușor Dan se vede în continuare pe aceeași poziție și a declarat recent că își dorește să fie iar candidatul tuturor partidelor de dreapta în alegerile locale din 2024.

Nicușor Dan, speranțe mari pentru alegerile locale din 2024

Încă Primarul general al Capitalei afirmă că dorește să fie din nou candidatul partidelor de dreapta pentru funcția de edil al Capitalei în cadrul alegerilor locale de anul viitor.

”Eu îmi doresc să fiu candidat și îmi doresc să fiu candidatul dreptei, așa cum a fost in 2020”, a afirmat Nicușor Dan, miercuri seara, la Digi 24.

Edilul a explicat ca, la finalul lunii iulie, a prezentat celor care l-au susținut pentru Primărie la alegerile locale trecute raportul în care răspunde celor ”zece subiecte de care organizația PNL București era preocupată”.

Cel din urmă a susținut că după ce a trimis raportul în cauză nu a primit niciun răspuns de la PNL București: ”Mi-am exprimat disponibilitatea de a avea o discutie despre cum sa continuam sa colaboram pe marile proiecte ale Bucurestiului”, a adaugat edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati