Nicușor Dan, prezent la Coferința Națională a Forței Dreptei: ,,Sunt un om de dreapta. E timpul ca dreapta să se unească pentru 2024”

0
194
Nicușor Dan, declarații despre Forța Dreptei.
Nicușor Dan, declarații despre Forța Dreptei.

Nicușor Dan a fost prezent la Conferința Națională a Forței Dreptei care a avut loc sâmbătă la București. Evenimentul a reușit să adune aproximativ 1.400 de delegați din toate județele țării.

Nicușor Dan a fost prezent la Conferința Națională a Forței Dreptei

„Suntem bucuroși să vedem că suntem împreună într-o mișcare politică care își propune să producă o schimbare reală în România. Apărăm liberalismul autentic și promovăm valorile de centru-dreapta”, se precizează în comunicatul formațiunii politice.

Primarul General al Capitalei a ținut să aibă un discurs motivațional pentru formațiuni și a subliniat că așteaptă sprijin pentru o nouă candidatură a sa în 2024 din partea formațiunilor USR și PMP.

,,Sunt un om de dreapta. E timpul ca dreapta să se unească pentru 2024. E datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viața Bucureștiului să nu încapă pe mâna PSD”, a declarat edilul care își dorește să ocupe din nou postul de care se bucură în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.