Nicușor Dan, prezent la Zilele Horticulturii Bucureștene, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice: ”Vă recomand să mergeți, eu am fost ieri și mi-a plăcut foarte mult”

Primarul Nicușor Dan a fost prezent la Zilele Horticulturii Bucureștene, eveniment organizat la Universitatea de Ştiinţe Agronomice. Edilul le recomandă bucureștenilor să participe: “Vă recomand să mergeți, eu am fost ieri și mi-a plăcut foarte mult”.

  • Evenimentul este deschis astăzi în intervalul orar 10:00-18:00.
Astăzi se încheie “Zilele Horticulturii Bucureştene”, eveniment organizat de Societatea Română a Horticultorilor în Campusul Agronomie-Herăstrău, a scris primarul Nicușor Dan pe Facebook.
De aici bucureștenii pot achiziționa direct de la producători pomi și arbuști fructiferi, inclusiv specii pomicole noi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.
“Sunt peste 80 de expozanți, așa că aveți de unde alege”, arata edilul Capitalei.

În plus, pasionații de horticultură și peisagistică pot participa la conferințe, demonstrații sau ateliere creative.
”Practic, organizatorii își propun (și reușesc) să inspire vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă”, susține sursa citată.
Primăria Municipiului București este partener al acestui eveniment, prin acordul semnat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati