Nicușor Dan: Primăria Capitalei va preda Sectorului 3 execuția mai multor săli de sport

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, declară că municipalitatea va preda Sectorului 3 execuţia lucrărilor pentru mai multe săli de sport, menţionând însă că trebuie finalizate o serie de proceduri.

„A fost o dată o hotărâre de consiliu pentru, dacă nu mă înşel, două sau trei dintre ele. Pentru celelalte trebuie finalizate nişte proceduri. O să le dăm pe toate, aşa cum am dat deja către Sectorul 2 nişte grădiniţe, am dat către Sectorul 6 anvelopări. Deci, toate aceste investiţii mici, pe măsură ce sectoarele le cer, o să le dăm”, a arătat el, într-o declaraţie acordată presei.

În urmă cu o zi, Primăria Sectorului 3 a făcut apel către municipalitatea bucureşteană să-i predea execuţia lucrărilor la sălile de sport de la şase şcoli, deoarece sunt „lăsate în paragină” de peste doi ani.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, mii de elevi de la cele şase şcoli fac orele de sport în clase. Şcolile generale nr. 92, nr. 199, nr. 75 „Leonardo da Vinci”, nr. 112, „Benjamin Franklin” şi nr. 67 nu fuseseră dotate cu săli de sport, dar au avut terenuri în aer liber.

Reprezentanţii autorităţii locale menţionau că, în urmă cu patru ani, municipalitatea a început să amenajeze săli de sport la aceste şcoli, însă din 2020 şantierele sunt „lăsate de izbelişte”, iar aceste construcţii, parţial edificate, au început deja să se degradeze.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati