Nicușor Dan, procedură de achiziții pentru servicii de modernizare a sistemului de termoficare în zonele Doamna Ghica, Calea Călărași, Delea Noua

Primăria Capitalei continuă procesul de modernizare a sistemului de termoficare. În acest sens, primarul Nicuşor Dan anunţă că a lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea reţelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km.
  • ”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea reţelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km, parte a obiectivului de investiţii ”Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti”, anunţă primarul capitalei.

Nicuşor Dan arată că procedura a fost împărţită în 4 loturi, cu o valoare totală a investiţiei de 166.817.747,23 lei fără TVA.

”Zonele care sunt cuprinse în acest proiect sunt: Şoseaua Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei, Calea Călăraşi, str. Matei Basarab, str. Delea Noua, str. Theodor Speranţia. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 07 iunie 2023”, mai spune primarul

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati