Nicușor Dan propune un chestionar pe tema mobilității în Capitală

0
309

Primatul Nicușor Dan anunță un Chestionar de Mobilitate pe tema Actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea București-Ilfov. Acesta spune că în urma răspunsurilor se vor stabili strategiile din perioada următoare. 

„Vă invit să răspundeți la întrebările din chestionarul pe tema mobilității. Datele rezultate din această cercetare ne vor folosi la actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD). Acesta este un document strategic prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea sistemului de transport din București și județul Ilfov în următorii ani.

În plus, informațiile colectate vor contribui la identificarea preferințelor de călătorie și la dezvoltarea noilor propuneri de proiecte care să încurajeze mobilitatea activă a cetățenilor din Capitală și din localitățile învecinate.”, scrie Nicușor Dan pe pagina sa de facebook.

Chestionarul reprezintă prima etapă a consultării publice și poate fi accesat până pe 30 noiembrie 2023 la următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerREarDhF0O8fvCRiFEMhgDe12iy1TV0nNO4A2XMXPP3QOlw/viewform

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.