Nicușor Dan: PSD a refuzat din nou să voteze în CGMB pentru exproprierile necesare continuării unor lucrări de investiții

Primarul Capitalei Nicușor Dan spune că, pentru a treia oară într-o lună de zile, PSD a refuzat să voteze în CGMB pentru exproprierile necesare continuării unor lucrări de investiții în București.

„Proiectul Prelungirea Ghencea va fi blocat, împreună cu alte trei proiecte de infrastructură pentru care PSD n-a vrut să voteze. De data asta consilierii generali PSD n-au mai plecat în mijlocul ședinței, ci pur și simplu n-au venit deloc. 

 În loc ca, în astfel de momente complicate pentru România, PSD București să lase deoparte contrele politice și să se comporte responsabil, ei sunt în continuare partizanii blocajului. Și în loc să luăm acele decizii care ne fac mai puternici, ca municipalitate și comunitate locală, dăm semnale că suntem slabi și divizați. 

 Am un singur mesaj către PSD București: lăsați deoparte războiul politic, fiindcă avem un război real la granițele țării!”, a scris Dan, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati