Nicuşor Dan: Redeschidem, pe 8 iunie, Grădina cu Filme – Cinema & More

Primarul Nicuşor Dan anunţă redeschiderea, în 8 iunie, a Grădinii cu Filme din Piaţa Alexandru Lahovari, unde vor avea loc proiecţii de filme româneşti şi internaţionale, concerte acustice, spectacole şi discuţii cu personalităţi din domeniu.

Nicuşor Dan a afirmat, duminică, într-o postare pe Facebook, că în 8 iunie se redeschide Grădina cu Filme – Cinema & More, una dintre cele mai apreciate locaţii culturale estivale din centrul Bucureştiului, din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7.

Astfel, până în 17 septembrie, în Grădina cu Filme, în fiecare săptămână, de joi până duminică, Primăria Capitalei, prin CREART, organizează proiecţii de filme româneşti şi internaţionale, concerte acustice, spectacole şi sesiuni Q&A cu personalităţi din industria cinematografică din România.

  • Programul este disponibil aici.

”Grădina cu Filme, proiect demarat în anul 2014 şi ajuns la cea de a X-a ediţie, este un spaţiu de promovare a producţiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc, program care a devenit deja o tradiţie pentru publicul cinefil din Bucureşti, precum şi prin serile dedicate filmelor internaţionale şi europene”, a menţionat primarul general al Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati