Nicuşor Dan: Refacem Patinoarul Flamaropol

0
391
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi a fost aprobată modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru refacerea şi modernizarea Patinoarului “Flamaropol”.

  • Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp şi o capacitate de 3.100 de locuri. Valoarea totală a investiţiei este de 251.778.110,71 lei cu TVA, durata de realizare fiind de 24 de luni de la data emiterii ordinului administrativ de începere.
”Refacem Patinoarul Flamaropol. În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi a fost aprobată modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru refacerea şi modernizarea Patinoarului “Flamaropol”, anunţă primarul.
Nicuşor Dan precizează că ”expertiza tehnică făcută recent le-a arătat că putem merge mai departe cu lucrările, conform proiectului”.
”Lucrările la Patinoarul “Flamaropol” au început în 2016 şi au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului în condiţiile unor întârzieri şi probleme de execuţie. Potrivit estimărilor, până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare – doar lucrări la structura de rezistenţă. Ne propunem să transformăm vechiul Patinoar “23 August” într-un centru multifuncţional, destinat nu doar competiţiilor, ci mai ales practicării de către publicul larg a sportului pe gheaţă”, afirmă Nicuşor Dan.
Edilul menţionează că patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp şi o capacitate de 3.100 de locuri.
”Va fi asigurată şi o zonă de parcare în aer liber pentru 82 autoturisme. În cadrul centrului mutifuncţional, vor exista, pe lângă patinoar, un bazin de înot şi o zonă de escaladă. Valoarea totală a investiţiei este de 251.778.110,71 lei cu TVA, durata de realizare fiind de 24 de luni de la data emiterii ordinului administrativ de începere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.