Nicușor Dan: Se fac probe de presiune pe un tronson de 800 m de conductă de termoficare modernizată pe Bd. Iancu de Hunedoara – FOTO

0
161
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că se fac probe de presiune pe un tronson de 800 m de conductă magistrală de termoficare modernizată pe Bd. Iancu de Hunedoara, între strada Brazilia şi Pasajul Victoria, iar după finalizarea probelor, conducta nouă, preizolată şi dotată cu senzori de detecţie a avariilor va fi dată în funcţiune şi exploatare.

”Se fac probe de presiune pe un tronson de 800 m de conductă magistrală de termoficare modernizată pe Bd. Iancu de Hunedoara, între strada Brazilia şi Pasajul Victoria. După finalizarea probelor, conducta nouă, preizolată şi dotată cu senzori de detecţie a avariilor va fi dată în funcţiune şi exploatare”, a scris primarul.

Foto: Facebook / Nicușor Dan

Nicuşor Dan precizează că lucrările sunt executate de Compania Municipală Energetica Servicii şi fac parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăveşti, care are o lungime totală a conductelor de 11 kilometri.

  • El menţionează că pe toată perioada desfăşurării lucrărilor, locuitorilor din zonă le este asigurată furnizarea energiei termice prin intermediul conductelor provizorii.

”În prezent, în Capitală sunt deschise patru mari şantiere pentru modernizarea sistemului de termoficare pe o lungime de 44 km în zone precum Pantelimon, Colentina, Piaţa Lahovary, Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Şoseaua Olteniţei”, mai spune primarul.

Foto: Facebook / Nicușor Dan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.