Nicuşor Dan spune că îl îngrozeşte scurtarea mandatului: ”Eram în forţă să fac administraţie şi iar să fac campanie”

0
54
Nicușor Dan speră că există înțelepciune în partidul de dreapta: ,,am dialog cu toată lumea''
Nicușor Dan speră că există înțelepciune în partidul de dreapta: ,,am dialog cu toată lumea''

Primarul Nicuşor Dan dezaprobă ideea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare, menţionând că îl îngrozeşte ideea de a începe o nouă campanie electorală, când este „în forţă” pentru a continua proiectele din administraţie.

„Legat de scurtarea mandatului… Eu, personal, m-am îngrozit. Adică, un an de zile am plătit datorii. Doi ani, în sfârşit, am făcut administraţie şi acum eram în forţă să fac administraţie şi iar să fac campanie electorală…”, a spus el.

Edilul general a subliniat că românii trebuie să aibă şansa să se informeze asupra aspectelor care ţin de alegerile locale, scrie Agerpres.

„Este o chestiune foarte serioasă faptul că se ia în calcul comasarea alegerilor locale cu alegerile europarlamentare, pentru că, pur şi simplu, e vorba de un drept al oamenilor de a vota informat. E singurul moment în care un cetăţean normal, care nu face politică, participă la viaţa cetăţii. E corect ca atunci când votează pentru locale să se informeze pentru locale, iar când votează pentru europarlamentare să se informeze pentru europarlamentare, iar lucrurile acestea să nu se amestece”, a subliniat Nicuşor Dan.

Precizările au fost făcute cu ocazia lansării candidatului USR Mihaela Ştefan la funcţia de primar al Sectorului 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.