Nicuşor Dan spune că în Bucureşti nu se pune problema interzicerii trotinetelor electrice

0
313
Unsplash

Primarul general Nicuşor Dan spune că în Bucureşti nu se pune problema interzicerii trotinetelor electrice, dar că trebuie reglementat modul în care acestea sunt închiriate.

El a precizat, pentru RFI, că, atâta timp cât sunt folosite doar pe pistele de biciclete, trotinetele electrice sunt utile, potrivit Agerpres.

„Viceprimarul are un proiect de hotărâre care încă are mici dezbateri între consilierii generali, despre reglementarea modului în care se închiriază. Pentru noi nu se pune problema de interzicere. În opinia mea, atâta timp cât ele folosesc doar pistele de biciclete, ele sunt utile.

Mai departe, încă nu am ajuns la problemele pe care le au… M-am întâlnit, de exemplu, cu primarul din Lisabona şi am relatări despre multe oraşe occidentale în care e o uriaşă problemă asta. Pentru Bucureşti încă nu este o problemă. Doar vrem să reglementăm modul în care sunt închiriate, unde sunt lăsate pe străzi, lucrurile astea”, a spus Nicuşor Dan.

În ce priveşte pistele de biciclete, el e declarat că anul viitor va fi amenajat traseul de la Piaţa Constituţiei până la Stadionul Naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.