Nicuşor Dan spune că până la alegeri se va concentra pe administraţie: Din iunie 2024, discutăm politică zi şi noapte

0
153
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat marţi că are o relaţie „foarte bună” cu consilierii generali de la USR, PNL sau PMP şi că până la alegerile din iunie 2024 se va concentra asupra aspectelor care ţin de administraţie publică.

„Am o relaţie foarte bună cu consilierii generali ai USR, PNL şi PMP. (…) Există o coaliţie care funcţionează la nivelul municipiul Bucureşti. Această coaliţie este formată din PNL, USR şi PMP şi funcţionează foarte bine. Ieri am avut o discuţie pe şedinţa de Consiliu General care va avea loc pe 31 ianuarie – şedinţa ordinară – şi am avut mai multe întâlniri şi vom avea pentru şedinţa de buget care va fi pe 3 februarie. Deci, această coaliţie funcţionează”, a arătat el într-o declaraţie acordată presei, notează Agerpres.

Întrebat ce va face dacă i se va retrage sprijinul politic, Nicuşor Dan a replicat că până la alegeri va face administraţie publică, iar din iunie 2024 va discuta şi despre politică.

„Alegerile, dacă nu mă înşel, vor fi în septembrie 2024. Până în iunie 2024 – administraţie publică. Reparăm conducte, cumpărăm troleibuze, facem linii unice, atragem fonduri europene. Din iunie 2024, discutăm politică zi şi noapte”, a spus el.

Edilul general a precizat că la finalul mandatului va prezenta un bilanţ al realizărilor sale, dar că până în prezent printre reuşite se numără: scoaterea primăriei din faliment şi semnarea contractelor pentru achiziţionarea autobuzelor electrice şi pentru realizarea studiului de fezabilitate privind semaforizarea a 500 de intersecţii.

„Faptul că scoţi primăria din faliment înseamnă că vin companii să lucreze cu tine, ceea ce în ultimii ani ai mandatului trecut nu s-a realizat. Am adus 100 de tramvaie, pentru care erau banii din 2013. (…) Am semnat contracte pentru autobuze electrice. (…) Pentru semaforizare inteligentă, tocmai am atribuit studiul de fezabilitate pentru toate cele 500 de intersecţii ale Bucureştiului”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.