Nicușor Dan, susținut de PMP pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Tomac: ”Avem un parteneriat foarte bun”

Nicușor Dan este susținut de Partidul Mișcarea Populară pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de Eugen Tomac în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și edilul Capitalei.

Eugen Tomac, liderul PMP: ”Este foarte important ca viitorul Bucureştiului să fie tot de dreapta”

Eugen Tomac și primarul general Nicușor Dan s-au întâlnit marți la sediul PMP pentru a stabili cum vor continua colaborarea la nivelul municipalității din București.

”Avem un parteneriat foarte bun, care funcţionează excelent la Primăria Generală, în cadrul Consiliului General. Am discutat despre nevoia de a intensifica o serie de proiecte care sunt de interes major pentru Bucureşti.

Şi, evident, ne gândim şi la ce urmează anul viitor. Pentru noi, este foarte important ca viitorul Bucureştiului să fie tot de dreapta şi, evident, că vom fi alături de domnul primar general şi în următoarele proiecte. Sunt absolut convins că parteneriatul nostru va da roade pentru că România are nevoie, anul viitor, de o opţiune credibilă de dreapta şi, evident, Bucureştiul are nevoie de continuitate şi de un program politic de dreapta, consecvent, aplicat pe realităţile Capitalei, pe care noi îl vom susţine cu toată forţa”, a declarat Eugen Tomac, potrivit Agerpres.

Nicușor Dan: ”Am venit la Primăria Capitalei votat de un public de dreapta din București”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a asigurat pe cei din PMP că pe viitor va fi partenerul lor şi a adăugat că „este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială”.

„Încă de la începutul mandatului am avut o colaborare foarte bună cu consilierii generali de la PMP, parte din majoritatea cu PNL şi USR şi am o colaborare foarte bună cu oamenii din administraţie care sunt apropiaţi de PMP. Am discutat despre administraţia Bucureştiului. Am discutat despre chestiuni care ţin de termen scurt şi despre chestiuni care ţin de termen lung. Pe termen scurt avem o problemă şi avem resursele, oamenii pentru a face progrese în ceea ce priveşte infrastructura. Pe termen lung, Bucureştiul are nevoie de o finanţare pe care, din păcate, nu a avut-o în ultimii ani”, a afirmat Nicuşor Dan, în conferinţa de presă susţinută împreună cu Eugen Tomac şi alţi lideri din PMP.

Edilul a mai spus că îşi doreşte să continue buna colaborare pe care o are cu PMP şi pe viitor.

„Legat de viitor, îmi doresc să continuăm această colaborare. I-am asigurat pe consilierii generali şi consilierii locali ai PMP cu care m-am întâlnit că sunt partenerul lor în viitor. Am venit la Primăria Generală, votat de un public de dreapta din Bucureşti. Cred că este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială, spoială, care nu a dus Bucureştiul acolo unde trebuie să ajungă”, a mai precizat Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati