Nicuşor Dan: Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă vineri că Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza, el arătând că poziţia sa constantă, inclusiv în faţa instanţei, fiind de respingere a cererii de intrare în legalitate şi de desfiinţare a clădirii.

  • Potrivit primarului, dispoziţia de desfiinţare a Cathedral Plaza emisă de el a fost suspendată de instanţă tocmai pentru că exista o incertitudine cu privire la posibilitatea intrării în legalitate a clădirii iar soluţia pronunţată azi de Tribunalul Bucureşti schimbă datele problemei.

”Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza. După ce Curtea de Apel Suceava a anulat în 2010 autorizaţia de construire pentru Cathedral Plaza, proprietarul Millenium a solicitat în instanţă obligarea Primarului Municipiului Bucureşti la emiterea autorizaţiei pentru intrarea în legalitate a clădirii. Litigiul a început în 2013 şi s-a finalizat azi în primă instanţă”, afirmă primarul general pe Facebook.

Poziţia mea constantă (inclusiv personal în faţa instanţei) a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate şi de desfiinţare a clădirii, mai spune primarul.

Nicuşor Dan menţionează că dispoziţia de desfiinţare a Cathedral Plaza emisă de el a fost suspendată de instanţă tocmai pentru că exista o incertitudine cu privire la posibilitatea intrării în legalitate a clădirii.

”Soluţia pronunţată azi de Tribunalul Bucureşti schimbă datele problemei”, mai afirmă edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati