Nicuşor Dan: Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările la peroanele liniei STB 41 – FOTO

Primarul Nicuşor Dan anunţă că Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov. De luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova.

  • Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin.
Foto: Facebook / Nicusor Dan
”Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov, iar de luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova. Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin”, spune primarul.
  • Pe durata desfăşurării lucrărilor, tramvaiele nu vor opri în staţiile la care se lucrează, mai afirmă primarul în postare.
Foto: Facebook / Nicusor Dan
  • Modernizarea celor 14 peroane de pe linia tramvaiului 41, care necesită adaptarea la noile tramvaie Imperio produse de Astra Vagoane, au o valoare de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 4 luni, plus 2 pentru recepţie.
Lucrările presupun extinderea peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie, mobilier urban, mai menţionează edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati