Nicușor Dan va candida independent, susținut de USR-PMP-Forţa Dreptei-REPER: „Suntem într-o luptă în care contează foarte mult electoratul PSD”

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că va candida independent la alegerile locale din 9 iunie, pentru un al doilea mandat la şefia PMB şi a adăugat că are, informal deocamdată, sprijinul mai multor partide de dreapta cum ar fi USR, PMP, Forţa Dreptei şi REPER şi speră ca această decizie să fie oficializată.

„Eu sunt un om al dialogul. Nu aţi văzut, în anii aceştia, scandaluri pe care eu să le fi provocat, deşi mi-aş fi dorit de câteva ori, dar sunt un om al dialogului, sunt un independent care a avut de lucrat cu nişte partide şi am lucrat bine. Eu niciodată nu am anticipat cum vor vota bucureştenii şi ce vor face alţi oameni. Sarcina mea este să explic cât mai bine ce am făcut în aceşti trei ani şi să încerc să îi conving că proiectul pe care îl am eu pentru Bucureşti este cel mai potrivit”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri.

Nicuşor Dan a precizat că problema este că nu există contracandidat şi mai sunt trei luni până la alegeri.

„Suntem într-o luptă în care contează foarte mult electoratul PSD, aşa cum a contat dintotdeauna. Eu am fost votat în 2020 de un public de dreapta, de la toate partidele de dreapta, depinde de acest public să mă evalueze şi să mă voteze din nou sau nu. Aşa cum spun sondajele, avem un partid PSD la 30 – 35 la sută, avem primarul în funcţie care e la 30 -35%, 36% după ultimul sondaj, asta va fi bătălia”, a adăugat edilul Capitalei.

El a precizat că este candidat independent care este sprijinit, în momentul de faţă, informal, de mai multe partide de dreapta: USR, PMP, Forţa Dreptei, REPER.

„Sper ca decizia aceasta să fie oficializată.(…) În această campanie electorală, eu voi candida independent”, a mai spus Nicuşor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati