Nicușor Dan va propune un nou regulament de parcare care va asigura spaţii pentru banda unică sau pentru pistele de biciclete

0
623

Nicușor Dan va propune până la finalul anului un nou regulament de parcare care va asigura spaţii pentru banda unică sau pentru pistele de biciclete.

„Cercul vicios în care noi ne învârtim de ani de zile este că oamenii nu renunţă la maşină, pentru că transportul public nu merge. Nerenunţând la maşină, o parchează pe prima bandă, legal sau ilegal, în funcţie de caz, şi atunci nu ai loc să pui benzi pentru transportul public. Acesta este cercul vicios în care ne învârtim de ani de zile. O să vedeţi foarte curând o propunere de regulament de parcare. Nu o să fie iubită de o parte din oameni, o să fie iubită de alta”, a declarat Nicuşor Dan, pentru TVR 1, potrivit Agerpres.

Dan: ”Vom avea spaţii pentru banda unică”

Edilul general a menţionat că nu poate să ofere informaţii despre acest proiect, care va fi prezentat doar când se va ajunge la un acord în Consiliul General. El a estimat că acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul anului.

„O să ne permită să avem spaţii pentru banda unică şi pentru pistele de biciclete”, a mai precizat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.