Nicuşor Dan, vizită la şantierul Termoenergetica de la intersecţia Calea 13 Septembrie şi Bd. Libertăţii: Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 1 iunie

Primarul Nicuşor Dan a vizitat, joi, şantierul Termoenergetica de la intersecţia Calea 13 Septembrie şi Bd. Libertăţii, la o conductă a punctului termic Izvor Coşbuc. În zonă sunt înlocuiţi aproximativ 160 de metri liniari de conductă veche de aproape 50 de ani, iar termenul de finalizare este 1 iunie, ora 24.00, a completat edilul.

„Am fost azi să văd cum se desfăşoară lucrările la şantierul Termoenergetica de la intersecţia Calea 13 Septembrie şi Bd. Libertăţii, la o conductă a punctului termic Izvor Coşbuc, ce deserveşte mai multe imobile rezidenţiale şi instituţii.
Se înlocuiesc aproximativ 160 de metri liniari de conductă veche de aproape 50 de ani, iar termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 1 iunie, ora 24.00. De menţionat că în week-end nu se opreşte livrarea agentului termic în zonă”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

”În Bucureşti au loc lunar zeci de intervenţii pentru înlocuirea conductelor vechi”

Edilul general a adăugat că „reparaţiile la această conductă, care e un important punct nodal de alimentare cu agent termic a blocurilor din împrejurimi, au fost necesare mai ales că, pe toată perioada iernii, în zonă s-au înregistrat multe avarii”.
„În Bucureşti au loc lunar zeci de intervenţii pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare”, a conchis Nicuşor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati