Nicușor Dan, vizită pe șantierul Pasajului Doamna Ghica: Vom finaliza o primă etapă în această toamnă

Primarul Capitalei Nicușor Dan a fost în această dimineață pe șantierul Pasajului Doamna Ghica, pentru a vedea cum merg lucrările care au fost recent reluate. 

„Vestea bună e că vom finaliza o primă etapă în această toamnă, când se va putea relua traficul rutier la suprafață, pe câte două benzi de pe fiecare laterală a pasajului, încheind astfel cea mai mare parte din disconfortul cauzat în zonă. De asemenea, a demarat deja procedura pentru achiziția tăblierului metalic, iar montarea lui va începe în primăvara viitoare, în timp ce întregul proiect e programat pentru încheiere la sfârșitul anului viitor.

  • Reamintesc că am relansat acest proiect împreună cu Primăria Sectorului 2, după ce el fusese blocat în mandatul precedentei administrații, în condițiile popririi conturilor Primăriei Capitalei. În luna iunie, odată ce am avut banii din noul buget, PMB a plătit toate datoriile din urmă și a încheiat acordul cu Primăria Sectorului 2 în vederea finalizării în comun a lucrărilor. 

Am discutat cu constructorul și am insistat că vreau un ritm alert de lucru pe șantier. Avem bani și îi vom plăti la timp, dar vreau să văd progrese constante și clare, pentru ca acest proiect să fie realizat cât mai repede”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati