Nicuşor Dan, vizită pe şantierul Prelungirea Ghencea: Vom vira în curând banii pentru exproprieri – VIDEO

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a mers, joi, în vizită pe şantierul Prelungirea Ghencea, unde a promis că vor fi viraţi în curând banii pentru exproprieri. ”Ne pregătim să preluăm terenul proaspăt expropriat dintre strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură, iar în luna mai vom începe acolo demolările”, a completat edilul.

”Am fost din nou pe şantierul Prelungirea Ghencea, pentru a vedea evoluţia lucrărilor pe tronsonul 2, cel dintre strada Braşov şi strada Râul Doamnei. Se munceşte acum la schimbarea reţelelor de utilităţi (electricitate, internet, apă, canalizare), urmând ca apoi să se facă trotuarele. Lucrările se vor finaliza etapizat pe diferite zone, dar e important de spus că, inclusiv în condiţii de şantier, reuşim să asigurăm traficul rutier pe patru benzi de şosea (câte două pe fiecare sens)”, a precizat edilul Capitalei pe pagina de Facebook.

Ne pregătim să preluăm terenul proaspăt expropriat dintre strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură

Acesta a menționat că Primăria are ”toate perspectivele să avanseze în ritm normal cu activitatea de şantier, mai ales că în sfârşit Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat pentru continuarea exproprierilor”.

”Vom vira în curând banii pentru exproprieri, ne pregătim să preluăm terenul proaspăt expropriat dintre strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură, iar în luna mai vom începe acolo demolările.  Vreau să ştiţi că urmăresc permanent acest proiect şi mă ţin de el până când îl voi vedea finalizat”, a mai spus Nicuşor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati