Nicuşor Dan vrea al doilea mandat ca primar al Capitalei: Pentru orice oraş din România, un mandat de patru ani e prea puţin

0
1839
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că îşi doreşte un al doilea mandat de edil. Acesta a subliniat că patru ani e prea puţin, mai ales pentru un oraş ca Bucureşti. De asemenea, el completata că încearcă să le comunice bucureştenilor, nu să se ”învârtă” pe la televizor cum făceau primarii de dinaintea sa.

Nicușor Dan a declarat, luni, la B1 Tv, că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Acesta a susținut că direcția în care merge administrația locală, de când e el primar, e una corectă, dar patru ani nu reprezintă o perioadă suficient de lungă pentru a demara multe investiți, mai ales „în condițiile în care nu găsești documentațiile deja pregătite”.

Dan a subliniat că Bucureștiul e „un oraș cu multiple probleme”, iar el preferă să le vorbescă deschis bucureștenilor, „nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii”.

Nicușor Dan candidează la Primăria Capitalei și în 2024

Întrebat dacă mai candidează în 2024, Nicușor Dan a răspuns: „Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraș din România un mandat de patru ani, în condițiile în care nu găsești documentațiile deja pregătite pentru lucrările de investiții, e prea puțin. Pentru București e cu atât mai mult, un oraș cu multiple probleme”.

„Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureștenilor situația de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înțelege că mergem într-o direcție corectă și viteza e cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.