Niucșor Dan: A început procesul de modernizare a sistemului de iluminat public din Capitală

Primarul general Niucșor Dan anunță că început procesul de modernizare a sistemului de iluminat public din Capitală și s-au instalat deja aproximativ 1.900 corpuri noi de iluminat, din cele 4.900 leduri achiziționate cu cele 25 milioane lei fonduri nerambursabile obținute de la Administrația Fondului pentru Mediu.

„Au fost finalizate lucrările de modernizare pe Bd. Theodor Pallady și Bd. Camil Ressu. În prezent, se lucrează pe str. Drumul Taberei.

Urmează și alte artere precum Calea Crângaşi, str. Turda, Bd. Bucureştii Noi, Calea Griviţei, Bd. Ion Mihalache, str. Braşov, Șoseaua Virtuţii.

În total, prin acest program de finanțare, modernizăm sistemul de iluminat de pe 15 artere mari din Capitală.

În scurt timp vom demara procedura de achiziție pentru încă 7.800 leduri pentru a moderniza iluminatul public de pe alte 34 de artere intens circulate.

Pentru această achiziție, am obținut suplimentar 50 milioane lei nerambursabili de la Administrația Fondului pentru Mediu.

Prin aceste investiții, vom înlocui 10% din iluminatul public din Bucureşti –ceea ce presupune şi reducerea cheltuielilor cu iluminatul public cu peste 10 milioane lei”, a scris edilul, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati