„Noapte bună, mamă!” – o nouă premieră la Teatrul Mic

Teatrul Mic prezintă în datele de 5, 13 şi 26 iunie, ora 20:30, la Sala Studio – Gabroveni 57, primele reprezentaţii ale spectacolului „Noapte bună, mamă” de Marsha Norman.

După spectacolul de succes „Ţinutul din miezul verii” de Tracy Letts, regizorul Vlad Massaci construieşte un nou tur de forţă pentru actriţele Dana Dembinski-Medeleanu şi Andreea Grămoşteanu, şi invită totodată la o reflecţie asupra sensului vieţii şi al morţii.

„Noapte bună, mamă!”de Marsha Norman este un text apărut în programul „Teatrul pentru actori şi numai cu actori” al Teatrului Mic. Acesta este un program care îşi propune să se concentreze mai mult pe detaliile interpretării actoriceşti şi mai puţin pe viziunea regizorală. Deci, lucrul cu actorul este ceea ce primează. Repetiţiile la spectacol s-au desfăşurat în bună parte pe Zoom, lucru care a şi dus la ideea spectacolului, cum veţi vedea.

„Noapte bună, mamă!” povesteşte despre relaţia dintre o fiică care îşi anunţă mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, aflate amănunte ascunse cu grijă, reglate conturi până acum nereglate. Sunt sigur că ne vom regăsi cu toţii în personajele Marshei Norman! Închei invitând spectatorii la întâlnirea cu două minunate actriţe ale Teatrului Mic, Andreea Grămoşteanu şi Dana Dembinski. Vlad Massaci

Piesa de teatru „Noapte bună, mamă!” scrisă de autoarea americană Marsha Norman a câştigat în anul 1983 premiul Pulitzer şi a fost nominalizată pentru Premiile Tony, la categoria „Cea mai bună piesă”.

Biletele pot fi achiziţionate direct de pe website-ul www.teatrulmic.ro, de pe platforma bilet.ro, şi de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Constantin Mille 16 şi Gabroveni 57).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati