”Nocturna bibliotecilor” are loc, vineri, la Bucureşti / Spectacole de teatru, proiecţii de filme şi ateliere pentru copii

Spectacole de teatru, proiecţii de filme şi ateliere pentru copii vor fi organizate vineri de Biblioteca Metropolitană Bucureşti în cadrul „Nocturnei bibliotecilor”.

Potrivit unui comunicat de presă, evenimentul va avea loc la sediul central „Mihail Sadoveanu” şi în şase filiale ale BMB: „Lucian Blaga”, „Dimitrie Cantemir”, „Liviu Rebreanu”, „Nichita Stănescu”, „Emil Gârleanu” şi „Dimitrie Bolintineanu”.

La sediul central, vizitatorii sunt aşteptaţi, începând cu ora 17,00, la reprezentaţia Teatrului de păpuşi „Licurici”.

De la ora 18,00, este programată o întâlnire organizată de Asociaţia Culturală „Club M”, în cadrul „Stagiunii valorilor – 2023”.

De la ora 20,00, va putea fi văzut spectacolul eveniment susţinut de actorul Marius Drăguş, alias Magitot, semifinalistul de la Românii au Talent 2021, care vine cu un număr spectaculos de magie, îmbinat cu momente de stand up comedy.

Activităţile de la sediul central se vor încheia cu un atelier de lectură dedicat celor mici.

Filiala „Lucian Blaga” va găzdui, de la ora 18,30, proiecţia filmului documentar românesc „Casa cu păpuşi”, realizat în anul 2020, în regia lui Tudor Platon.

Începând cu ora 18,00, Filiala „Dimitrie Cantemir” îşi aşteaptă vizitatorii cu un atelier de lectură tematică, un atelier de dezvoltare personală dedicat atât celor mici, cât şi adulţilor, precum şi o paradă a costumelor de Halloween şi o sesiune de karaoke.

Filiala „Liviu Rebreanu” va organiza, începând cu ora 18,30, un atelier tematic de scrabble, urmat de un atelier handmade, o sesiune de board games şi teatru de umbre.

La Filiala „Nichita Stănescu” este programată, de la ora 18,00, o sesiune de board games, urmată de un recital de poezie.

La ora 18,30, la Filiala „Emil Gârleanu”, se va desfăşura un atelier de pictură dedicat celor mici, urmat, la ora 20,00, de „Ora de poveşti”.

Filiala „Dimitrie Bolintineanu” a iniţiat o întâlnire cu cititorii seniori, cu vârste cuprinse între 45 şi 60 de ani, în cadrul unui atelier de lectură.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati