Noi amenzi aplicate pentru aruncarea la întâmplare a gunoaielor în Sectorul 2

1
253

Polițiștii locali ai Sectorului 2 monitorizează cartierele pentru identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează ilegal pe domeniul public sau pe zonele verzi, deșeurile provenite din construcții, precum și cele menajere.

S-au depistat deșeuri abandonate ilegal pe străzile Hățișului și Oborul Nou, fapte care le-au adus celor vinovați patru amenzi în valoare totală de 4000 lei, conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

Evacuarea deșeurilor din sectorul 2 se poate face civilizat:

  Pentru moloz prin achitarea către operatorul de salubritate a sumei de 4 lei + TVA/sac sau pentru cantități mari se solicită containere încăpătoare la numărul de telefon: 0722.544.296.

– Pentru mobilă veche, electrocasnice sau alte deșeuri voluminoase: gratuit, în fiecare sâmbătă, cu o programare în prealabil la numărul de telefon S.C. Supercom S.A.- 021 9654.

1 COMENTARIU

  1. Reamintesc POLITIEI LOCALE SECTOR 2 Diviziunea de Protectie a Mediului, terenul devenit istoric in depozitarea gunoaielor din cartierul Floreasca, str. PUCCINI nr.6 A, si al carui proprietar a fost O SINGURA DATA sanctionat !!!!!Ridicol !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.