Noi amenzi date în Sectorul 2 pentru aruncarea deșeurilor menajere și a gunoaielor pe domeniul public

Aruncarea gunoiului menajer pe stradă i-a adus unui bucureștean o amendă contravențională aplicată de către Poliția Locală Sector 2.

Prin sistemul de monitorizarea video al Poliției Locale Sector 2 a fost înregistrată o persoană care și-a depozitat pungile cu deșeuri pe str. Comarnic, în dreptul numărului 41.

Primul echipaj aflat în apropiere a fost direcționat către adresa respectivă și a aplicat o amendă contravențională în baza Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

De asemenea, pe lângă sancțiunea aplicată, persoana respectivă a fost obligată să-și adune pungile cu gunoaie de pe domeniul public.

Un echipaj al poliției locale a identificat  pe str. Constantin Beiu nr. 35 o serie de deșeuri provenite din lucrări de construcții. Cel vinovat a fost sancționat, obligat să evacueze gunoaiele și să facă curățenie în zona respectivă.

De asemenea, prin sistemul de monitorizare video al Poliției Locale Sector 2 a fost observată o persoană care arunca gunoaie pe str. Azotului, fiind dirijat în zonă un echipaj care a sancționat-o. Și în acest caz evacuarea gunoaielor s-a făcut pe cheltuiala persoanei vinovate.

Pe str. Maior Vasile Băcilă nr. 29 au fost identificate mai multe piese de mobilier aruncate, dar cel vinovat nu a fost găsit la domiciliu. Adresa a rămas în evidența Poliției Locale Sector 2 care va sancționa contravențional persoana respectivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati