Noi amenzi date în Sectorul 2 pentru aruncarea gunoaielor pe stradă. Vinovații, puși să adune deșeurile

Depozitarea gunoaielor pe domeniul public este amendată contravențional de către Poliția Locală Sector 2, conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019  privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2 al Municipiului București.

Un echipaj aflat în patrulare a identificat un asemenea caz pe str. Călușei nr. 14, unde proprietarul imobilului a depozitat pe domeniul public mai mulți saci cu gunoi provenit de la materialele de construcții. 

De asemenea, prin sistemul de monitorizarea video al Poliției Locale Sector 2 a fost observat un alt caz în Șos. Petricani 46, unde se depozitaseră deșeuri din construcții pe domeniul public.

În ambele cazuri, persoanele respective au fost identificate și sancționate contravențional cu suma totală de 1.500 lei, conform  Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

De asemenea, cei vinovați au fost obligați să-și ridice deșeurile de pe domeniul public, să salubrizeze zona și să le evacueze pe propria cheltuială.

Evacuarea deșeurilor din Sectorul 2 se poate face:

  Pentru moloz prin achitarea către operatorul de salubritate a sumei de 4 lei + TVA/sac sau pentru cantități mari se solicită containere încăpătoare la numărul de telefon: 0722.544.296;

  Pentru mobilă veche, electrocasnice sau alte deșeuri voluminoase: gratuit, în fiecare sâmbătă, cu o programare în prealabil la numărul de telefon 021.9654 S.C. Supercom S.A.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati