Noi amenzi pentru parcarea neregulamentară în Sectorul 2

3
1346

Polițiștii locali ai Sectorului 2 continuă identificarea și sancționarea conducătorilor auto care parchează neregulamentar, în special, pe treceri de pietoni și în stațiile STB.

Astfel, au fost aplicate amenzi contravenționale celor care au parcat pe trecerile de pietoni sau în stațiile STB din Șos. Ștefan cel Mare, Șos. Pantelimon, Șos. Colentina și Șos. Mihai Bravu. 

Nerespectarea semnificației indicatorului “Oprirea interzisă” se sancționează cu 2 – 3 puncte amendă la care se adaugă 2 puncte penalizare. Nerespectarea indicatorului “Staționarea interzisă” se sancționează cu 4 – 5 puncte amendă la care se adaugă 3 puncte penalizare.

3 COMENTARII

  1. Am facut peste 100 reclamatii la pol locala s2 cu privire la ocuparea trotuarelor cu masini parcate ilegal pe str. Pancota s 2 , dar raspunsul in scris primit( in limba de lemn , un sablon neocomunist ) de la politia locala m-a informat ca aceasta politie comunarda nu are dreptul legal sa sanctioneze soferii care blocheaza trotuarele ,intersectiile etc si mi-au recomandat sa fac reclamatie la politia rutiera. Intreb si eu ca un prost !!!, cum a amendat politia locala pe cei din reportajul dvs ????, legal sau ilegal ?????, sau este o publicitate inselatoare . poate-mi spuneti dvs. Multumesc.

    • Domnule Raiciu Daniel, nu credeti ca ar trebui mai intai sa se faca locuri pentru parcare si pe urma sa cerem sa nu se mai parcheze pe trotuar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.